Lifestyle

NE POVJERAVAJTE IM SE: Ovi horoskopski znakovi važe za NAJVEĆE TRAČARE!

Sigurno imate u društvu neku pričalicu, koja uvijek ima šta da kaže, uvijek nekoga ogovara i sa kojom ni jedna tajna nije sigurna.

To ne mora da znači da je loša osoba, možda jednostavno ne može da odoli, jer je rođena u jednom od ova 4 horoskopska znaka. Oni jednostavno ništa ne mogu da zadrže za sebe.

STRIJELAC: Strijelac apsolutno nema nikakvog takta. Otvara usta bez razmišljanja. Često može da se dogodi da tajnu otkrije pogrešnoj osobi ili da postane nepopularan zbog nepoželjnog mišljenja, piše miss7.24sata.

BLIZANCI: Blizanci o svemu pričaju. Prenosi čak i stvari koje nisu namjerene svim ušima. Ovaj horoskopski znak brblja o svemu, jer apsolutno ne voli tajne i smatra da je uvijek bolje da se sve kaže. Nažalost, blizanac zaboravlja da ne odlučuje uvek ko ćšta treba da sazna.

DJEVICA: Djevica može dugo da čuva neku tajnu za sebe, ali u jednom trenutku će pući i onda će sve tajne da izlete iz nje. Jednostavno ne može da ostavi da nešto miruje i voli da koristi prošlost neke osobe protiv iste.

OVAN: Sam ovan nema tajni i isto očekuje od svojih prijatelja. Mrzi tajanstvenost poput kuge. Otvoreno govori o svemu što se tiče njega i drugih. Ponekad je te njegove dobrote previše. Ovaj horoskopski znak trebalo bi da nauči da je čutanje ponekad zlato.

10 TRIKOVA KOJE ŽENE KORISTE DA UPECAJU MUŠKARCA
SPISATELJICE Ellen Fein i Sherrie Schneider postale su svjetski poznate po njihovoj knjizi “Pravila” u kojoj otkrivaju savjete i trikove kojima se može upecati baš svaki muškarac, piše BrightSide.

Na hiljade čitateljica su se javile i rekle da su im ovih 10 trikova pomogli da osvoje svog sadašnjeg partnera i da ga i zadrže. Evo kako su djevojke promijenile svoje ponašanje koristeći ove trikove i na taj način osvojile svog muškarca.

1. Ne žure se javiti na telefon svaki put kad vide da ih zovete. Tako vam ostavljaju prostora da se pitate gdje su, ali i da daju do znanja da imaju i druge prioritete u životu što drži muškarca zainteresiranim.

2. Odgovaraju na poruke kratko i jasno, umjesto da šalju biblijske odgovore te tako zadržavaju svojevrsnu misterioznost.

3. Čekaju najmanje dva sata prije nego odgovore na prvu poruku.

4. Ne odgovaraju na poruke tipa: “Što radiš za pola sata?” već će ih radije ignorisati tako da se naučite za sljedeći put da morate ranije organizirati izlazak.

5. Ne otkrivaju gdje su i što rade na društvenim mrežama već puštaju partnera da se zamisli oko toga.

6. Ne dopisuju se poslije ponoći, jer “ozbiljne” cure tada spavaju (čak i ako to nije zaista tako).

7. Ne vise na vašem profilu i ne pišu vam ništa po zidu (iako bi to možda htjele).

8. Dopisivanje preko dana svode na 20 minuta tako da, ako poželite više od toga, morat ćete organizirati izlazak.

9. Kontrolišu se kod slanja emojia da ne ispadnu napadne. Jedno srce ili jedan smajlić je sasvim dovoljan.

10. Često žele biti s vama cijelo vrijeme i svaki dan, ali namjerno se udalje da vam ostanu zanimljive.

Related Articles

Back to top button
Close
Close