Lifestyle

Ovo su tri najinteligentnija znaka horoskopa

To je najljepši kompliment koji možete dobiti.

1. Blizanci

Od malih nogu, Blizanci vole ispitivati i istraživati svijet, jer su po prirodi vrlo znatiželjni te ih zanimaju razna životna područja, iako im je umjetnost jedno od dražih. Iz njihove inteligencije proizlazi njihova domišljatost, ali i duhovitost pa će se pripadnici ovog znaka često i okružiti ljudima, s kojima mogu voditi pametne i konstruktivne razgovore. To će vrijediti i za njihove partnere, s kojima žele moći pričati o svemu, jer ih prazne priče jednostavno ne ispunjavaju.

2. Strijelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ljudima često djeluju prilično neozbiljno, no oni su pronicljivi, znatiželjni te jako dobro znaju procijeniti situaciju. Tako će Strijelac odmah procijeniti kakav je tko u društvu, ali će lako i zadobiti simpatije ostalih. Među Strijelcima ima dosta znanstvenika, a matematika i ostale prirodne znanosti su im jača strana.

3. Škorpion

Horoskopski znak, za koji se često kaže kako je prilično “zeznut”, kada je u pitanju njegova osobnost, zapravo je i vrlo promišljen te intuitivan. Škorpioni teže tome da uvijek i u svemu osjete dubinu te da dođu do pravog smisla, a gotovo da nema stvari u koju njihovo šesto čulo ne bi moglo prodrijeti, piše “Index“.

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

Related Articles

Back to top button
Close
Close