Sport

Advokatima neće oprostiti: Ronaldo zbog propusta tima završava iza rešetaka?!

Jedan od najuticajnijih sportista današnjice Cristiano Ronaldo suočava se sa velikim problemima van terena zbog optužbe za silovanje.

Kathryn Mayorga tvrdi da je 2009. srela tada 24-godišnjeg Ronalda u jednom američkom noćnom klubu. Kasnije ju je navodno pozvao u hotel i tamo silovao. Portugalac je nedugo nakon toga porekao, a zatim i uspio dogovoriti nagodbu sa “žrtvom”.

Mayorga je dobila 375.000 dolara i obećala da neće javno govoriti o tome, ali uporni advokat odlučio je da slučaj neće završiti na tome.

Zastupnik manekenke tvrdi da je njegova klijentica potpisala nevažeći i nezakonit sporazum pa su pokrenute nove istrage.

Adovkatski tim portugalskog nogometaša uspješno je skrivao adresu na koju bi sud poslao poziv, međutim neko je napravio propust i on je stigao pred vrata optuženog.

Tvrdi da je njegova klijentica potpisala nevažeći i nezakonit sporazum pa su pokrenute nove istrage. Ronaldo će morati na sud gdje će ga čekati uporni advokat koji će se potruditi da ga bar za kratko pošalje iza rešetaka.

Loading..

Related Articles

Close