Sport

Jurgen Klopp otkrio ko će ga naslijediti na klupi Liverpoola?

Njemački stručnjak Jurgen Klopp vratio je Liverpool na stare staze slave. Momčad izgleda bolje nego ikada, a on je upostavio svoj sistem koji za sada funkcioniše bez većih problema.

Luckasti Jurgen ove će sezone vjerovatno napasti titulu Premiershipa, a ukoliko uspije u svojoj namjeri, vjerovatno će se povući sa klupe ‘Redsa’, što je između redova i najavio u nekim ranijim izjavama.

Mnogo je imena koja se pominju kao nasljednici Nijemca, ali navijači baš kao i sam Jurgen priželjkuju ime koje polako stasava za sve odgovornosti koje dolaze sa tom titulom.

Riječ je naravno u Stevenu Gerrardu, treneru Glasgow Rangersa koji nakon šest kola u Škotskoj ima tri boda mane od Celtica i započeo je grupnu fazu Evropske lige pobjedom nad Feyenoordom.

“Ako pitate mene ko bi me trebao slijediti, rekao bih Stevie. Pomažem mu kad god mogu. Vjerujem da će on biti moj nasljednik.” – kazao je Klopp.

Rezultat slika za steven gerrard glasgow rangers

Gerrard je legenda Liverpoola i od 1998. do 2015. je odigrao 710 utakmica za Liverpool i nema dileme kako je on pravo ime za projekte jednog od najvećih evropskih klubova u budućnosti.

Loading..

Related Articles

Back to top button
Close
Close