Sport

VJENČANJE GODINE: Ženi se kapetan Real Madrida!

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos (32) će ove subote pred oltar nakon sedam godina veze odvesti svoju partnericu, Pilar Rubio (40).

Njihovo vjenčanje najavljeno je u februaru, a španjolski mediji su ga odmah proglasili vjenčanjem godine. Vjenčanje će se održati u Sevilli, a zabavu će par organizirati na obližnjoj farmi.

Među 500 gostiju neće biti Cristiano Ronaldo jer njih dvojica nisu u dobrim odnosima nakon Portugalčevog odlaska u Juventus. Pozvan je i hrvatski kapetan Luka Modrić sa suprugom Vanjom, kao i Gerard Pique i njegova Shakira.

Ostali s popisa su Beckhamovi, Raul Gonzalez, Florentino Perez, Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Fernando Hierro, Ronaldo Nazario, Sergio Busquets, Carla Barber

Za više od milijun eura na svadbi će svirati proslavljeni australski bend AC/DC. Važnu ulogu će imati i njihova tri sina; Sergio, Marco i Alejandro – koji će nositi prstenje.

Sergio i Pilar upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine. Novinari i znatiželjni posjetitelji mladence će moći vidjeti prije ulaska na farmu, a onda slijedi privatna zabava.

Gosti će mobilne uređaje i kamere ostaviti vani tako da nikakve fotografije ni snimke ne procure u javnost. Bit će puno važnih gostiju, želimo se zabaviti i uživati“, rekao je Ramos.

Loading..

Related Articles

Close