Vijesti

BAŠ JE TALENTOVANA ZA GAFOVE: Kolindi se ponovo svi smiju zbog božične čestitke na kojoj je reciklirala staru sliku

Pa da li je ovo normalno?

Kolinda je danas na Facebooku objavila božićnu čestitku.

Iako je najavila da tokom Božića prekida kampanju, to je nije spriječilo da jutros komentira Milanovića frazom koju je već koristila da je on “vuk koji dlaku mijenja, ali ćud nikada”. Recikliranjem se poslužila i u božićnoj čestitki.

Uz tekst čestitke je, naime, objavila istu sliku kao prošle godine. Na njoj u bijelome pozira ispred bora na Pantovčaku, a da baš ne bude nula truda, neko je iz Kolindinog tima, a ko zna – možda i ona sama, fotografiju odrezao tako da je Kolinda na njoj malo zumiranija nego prošle godine.

Da je uistinu riječ o identičnoj fotografiji, osim Kolindine poze dokazuje i razmještaj ukrasa na drvcu i figurica ispod bora.

Kolinda je istu fotografiju ponovila i u čestitki koju je danas objavila na svojim web stranicama.
Tekst u čestitki na Facebooku Kolinda je ipak malo promijenila u odnosu na lani pa je ubacila i malo suptilnih političkih poruka iako, kako je sama rekla, za Božić nije u kampanji.

“Jer samo zajedno rastemo, a razdvojeni uvijek padamo”, napisala je Kolinda podsjetivši tako na svoju mantru o zajedništvu koja joj je jedna od ključnih poruka i u ovoj kampanji.

Kolindina čestitka s recikliranom fotografijom inače je u tri sata prikupila čak osam hiljada reakcija na Facebooku.

(SB)

Tagovi

Related Articles

Back to top button
Close
Close