Vijesti

Bosna ima razloga da bude ponosna: Duet Džejle Ramović i Halida Bešlića izaziva nezapamćeno interesovanje javnosti!

Duet nastup legende i mlade pjevačice izaziva nezapamćeno interesovanje javnosti… Halid Bešlić i Džejla Ramović nastupit će 30. novembra na velikom koncertu u “Tabakfabriku” austrijskom Lincu.

Za ovu sjajnu kombinaciju vlada veliko zanimanje i, kako kaže producent Fikret Vukalić Fantom, „ulaznice idu kao lude“.

– Halid je velika zvijezda i uz to ljudska gromada. On gdje dođe, tu karata više nema – kaže Fantom te ističe da će produkcija koncerta biti na vrhunskom nivou.

Dodaje kako mu je i Halid kazao da je napravio dobru koncertnu kombinaciju s obzirom na to da je Džejla izrazito talentirana i da joj se smiješi velika karijere.

Džejla se raduje svakom nastupu, a, kako kaže, ovom posebno.

– Do sada nisam imala priliku da upoznam Halida, ali sada ću čak i pjevati s njim. Nadam se da će biti lijepo i da će se raja dobro provesti – kazala nam je Ramović.

Ističe kako stariji i iskusniji pjevači daju podršku mlađima.

– Sretni su kada mogu da sarađuju s mladima. To znam kroz čitavo svoje takmičenje i podršku koju sam dobivala. Ne sumnjam da će Halidu biti drago što sam baš ja tu s njim – zaključuje Džejla.

Mada je još rano govoriti o tome ko će tog 30. novembra sjediti u publici u “Tabakfabriku”, Fantom ističe da je za svaki svoj projekt imao veliku podršku u Austriji.

– Na koncert bi mogao doći i prvi čovjek Linca Klaus Luger, ali o tom potom – kaže Fantom – prenosi Avaz.

POGLEDAJTE I OVO:

loading...
Tagovi

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

Related Articles

Back to top button
Close
Close