Vijesti

Kćerka Milorada Dodika tužila Draška Stanivukovića

Zastupnici PDP-a u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković i Jelena Trivić sa mladima SDS-a i PDP-a danas su Banjalučanima dijelili Program reformi Bosne i Hercegovine sa ciljem upoznavanja javnosti šta je u njeno ime poslano u NATO štab u Brisel.

Stavili smo naglasak na odjeljak koji govori o NATO integracijama i da napravimo iskorak da građani imaju mogućnost da to pročitaju, jer nigdje nije bilo elektronske verzije, nigdje građani nisu mogli da dođu do dokumenta – rekao je Stanivuković.
Sa dva pokretna štanda proći će Banjom Lukom jer nisu mogli dobiti dozvolu za postavljanje štanda.

Građanima ćemo markerima podvlačiti dijelove koji govore da je cilj ovog dokumenta integracija u NATO, evroatlanske integracije da BiH ide tu – kazao je Stanivuković navodeći da će sa zainteresovanim građanima lupama tražiti gdje se u tom dokumentu spominje RS.
Naveo je da nisu stigli prevesti cijeli dokument od 53 strane, ali da se nada da će taj posao biti završen do sutrašnjeg mirnog okupljanja građana, koje organizuju u 18 časova u Banjoj Luci, u parku “Mladen Stojanović”.

Istakao je da će sutra podnijeti krivičnu prijavu protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS-a, za fizički napad i prijetnje.

Dodao je da je kćerka Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, protiv njega podnijela tužbu za klevetu, a da očekuje da će isto učiniti i Dodikov sin i Srđan Rajčević, ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS zbog informacija koje je iznosio u vezi s preduzećem “Prointer”.

Ovo je ukupno 68. prijava, tužba i sudski proces koji se vodi protiv mene – kazao je Stanivuković.

Tagovi

Related Articles

Back to top button
Close
Close