Vijesti

MEKTIĆ ODMAH PROČITAO DODIKA: „Za*ebi majstore tu manipulaciju, kada je sve gotovo ti se praviš budala…“

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine i zastupnik SDS-a u Parlamentu Bosne i Hercegovine Dragan Mektić oglasio se na društvenim mrežama povodom posljednje izjave člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika

Podsjetimo, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je jučer da je formiranje centra za migrante u selu Lipa kod Bihaća kontinuirana provokacija usmjerena prema srpskom narodu.

“To je čist srpski grunt bez obzira na to što kantonalne vlasti imaju pravo da odlučuju gdje će nešto biti. Bilo bi korektno da je taj centar bio napravljen izvan srpskih entičkih prostora i sigurno je bilo mnogo mjesta na kojima su to mogli da urade, ali oni su htjeli da time provociraju. Borićemo se protiv toga”, izjavio je Dodik novinarima u Banjaluci.

„Za*ebi majstore tu manipulaciju, prvo ćutiš dok se taj centar uspostavlja, a sada kada je sve gotovo ti se praviš budala, kao ne slažeš se sa tim. Ma koga ti pokušavaš da farbaš? Pročitan si“, oštro poručio je Mektić, a „prenosi Slobodna Bosna“.

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

Related Articles

Back to top button
Close
Close