Vijesti

MISTERIJA U TUZLI: Pas više od četiri dana ostavljen u napuštenom automobilu (FOTO)

Auto na napuštenoj površini u Novom Naselju Solina, tačnije na putu prema Psihijatriji već sedam dana budi interesovanje građana koji žive u blizini. Auto su primjetili mještani kako danima stoji parkirano, sve dok jedna građanka nije primjetila psa koji je u autu…

Pas je grizao unutrašnjost automobila pokušavajući izaći van, jer je više od četiri dana bio bez vode i hrane. Nakon što je spremila hranu i vodu, nazvala je policiju, te krenula sa suprugom do automobila. Međutim, ono što je zatekla tamo budi nadu u bolji život.

Vojnik koji je na straži već četiri dana također je primjetio automobil, te kada je vidio psa zatvorenog u njemu, odlučio ga je spasiti po cijenu da razbije prozor automobila. Za razbijanjem nije bilo potrebe, jer je bilo otključano. Pas je izašao vani, dobio hranu i vodu, a mještani i dalje nemaju informaciju o vlasniku/ci automobila.

Redakcija Radio Kameleona je kontaktirala MUP TK i uskoro očekujemo više informacija o ovom slučaju, a ukoliko vi imate dodatne informacije, pišite nam na redakcija@kameleon.ba ili na našu facebook stranicu.

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

Related Articles

Back to top button
Close
Close