Vijesti

SAMO U SRBIJI: Sukobili se na promociji knjige; Komentar Zorana Kesića je urnebesan (VIDEO)

Aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) i Saveza za Srbiju (SzS) prvo su se verbalno sukobili, a potom je došlo i do koškanja ispred galerije “Progres” u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, u kojoj se održavala promocija knjige zamjenika gradonačelnika, Goran Vesić “Knjiga o Beogradu”. Komentar Zorana Kesića na ovu “promociju” je urnebesan.

Knjigu čini 60 Vesićevih kolumni koje “Politika” objavljuje svakog petka već dvije godine, a koje su ilustrovane slikama Nebojše Đuranovića, slikane samo za knjigu.

Vesić je napomenuo da svojim kolumnama želi da neke događaje i ljude važne za historiju glavnog grada sačuva od zaborava. Zamenik gradonačelnika je istakao da veruje u Beograd jer je on evropska metropola dugo uspavana i zaustavljena u svom razvoju.

Tokom promocije na ulaznim vratima galerije Progres stali su aktivisti SNS-a, dok su aktivisti SzS-a bili pored njih, noseći transparente protiv Vesića. Dok su aktivisti SzS-a uzvikivali “Vesiću, lopove”, pripadnici SNS-a su uzvraćali sa “Djilasu, lopove”. Uslijedilo je koškanje omladinaca dvije stranke ali se situacija brzo smirila.

Kako je to sve doživio super popularni voditelj i urednik Zoran Kesić pogledajte ovdje:

Tagovi

Related Articles

Back to top button
Close
Close