Vijesti

SLIKE IZ SARAJEVA KOJIH SE TREBAMO SRAMITI: Vjerovatno se ovako i u Njemačkoj ponašaju?

Gdje god nađeš zgodna mjesta, tu drvo posadi! Nekada su se u tome mnogi u tome utrkivali, dok će pojedinci to zgodno mjesto iskoristiti da, što bi se u narodu reklo – malo prizalogaje i zalegnu.

E baš to „zalijeganje“ odlično prilici ovoj trojici kršnih momaka koji su se na Alipašino Polje u Sarajevu dovezli sa automobilom stranih registarskih oznaka. Došli momci u svoju dragu BiH pa se uželjeli trave, mirsa tek izlistalih krošnji onog blagodarenog drveta koje oni nisu ni posadili.

Nagradilo iz drvo izobiljem hlada, a oni kao nekad ana teferiču „zalegli“ na haubi automobila pa „položili“ sofru ispred sebe.

I sve bi se moglo tolerisati… i to što jedu usred bijela dana na javnoj površini, dok pored njih prolaze nebrojeni vjernici koji se zbog posta suzdržavaju jela i pića… ali u vrijeme rigoroznih mjera niti imaju maske, ni rukavice, niti poštuju fizičku distancu…

I ne samo to… Ne poštuju ni prirodu koja im je podarila da baš tu jedu pa su, nakon obavljenog jela, sve pobacali oko sebe: kese, konzerve…

Eko policija im nije mogla ništa jer su, vele nam, iz inozemstva?!

Pitamo se da li bi u zemlji u kojoj su se nastanili prije nekoliko godina smjeli i pomisliti ovako nešto uraditi?! I još iza sebe ostaviti brdo smeća.

Neka im je na sramotu, prenosi Hayat

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

Related Articles

Back to top button
Close
Close