Vijesti

SVE ŽENE SE OKREĆU ZA NJIM! Evo kako izgleda sin Mustafe Nadarevića

Nakon što se u javnosti pojavila vijest o bolesti jednog od najpoznatijh glumačkih velikana Mustafe Nadarevića, cijeli region se udružio pružajući mu podršku.

Da važi za omiljenog glumca sa ovih prostora govori to kako ga i danas njegovi fanovi zovu amidžom Idrizom, čiji lik je glumio u istoimenom filmu (“Kod amidže Idriza”), Izetom, glavnim likom iz serije ” Lud, zbunjen, normalan” koja nekoliko godina unazad osvaja publiku regiona.

Vijest o njegovoj bolesti proširila se veoma brzo, dok je sam Mustafa u jednom od intervjua rekao kako je pripisuje svojoj dobi, prihvatio ju je sa ljubavlju što je jedini put ka oporavku. Mustafa boluje od teske bolesti, a i dalje sa svojih 76. godina još uvijek aktivno glumi i nasmijava svoju publiku i vjernje pratitelje.

Nakon gubitka njegove supruge Snježane njegovu najveću podršku u životu predstavljaju njegova djeca, kćerka Nađa koja živi u New Yorku, sin Aša koji važi za jednog od veoma uspješnih sportista i kćerka Nana koja za sebe kaže da je naslijedila očev humor, žive sa Mustafom u Zagrebu. Evo kako izgleda njegov sin Aša:

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

POGLEDAJTE I OVO:

loading...

Related Articles

Back to top button
Close
Close