Vijesti

TUČA U SKUPŠTINI RS-a: Bundalo napao Vukanovića, psovao mu i zavrnuo ruku

Do napada na Vukanovića došlo je u vrijeme skupštinske pauze, nakon što je Bundalo saopštio da će njegov klub, izuzev Draška Stanivukovića i Jelene Trivić, podržati Dodikov stav o Pelješkom mostu

Šef poslaničkog kluba PDP-a Perica Bundalo danas je fizički nasrnuo na poslanika SDS Nebojšu Vukanovića. Ovo je u NSRS-u potvrdio Vukanović, koji je rekao da ga je u skupštinskom holu napao Bundalo, zavrnuvši mu ruku, prijeteći mu i psujući, javlja BN.

“Ja sam danas grubo napadnut u skupštinskom holu. Prišao mi je šef poslaničkog kluba PDP, zavrnuo mi ruku, psovao i vrijeđao”, kazao je Vukanović.

Do napada na Vukanovića došlo je u vrijeme skupštinske pauze, nakon što je Bundalo saopštio da će njegov klub, izuzev Draška Stanivukovića i Jelene Trivić, podržati Dodikov stav o Pelješkom mostu. Njegova podrška je praćena i nekim zaključcima da se iz NSRS naloži Saboru Hrvatske da rješava neka pitanja RS i BiH, na što mu je replicirao Vukanović, govoreći da je njegovo obraćanje sramno.

Kako BN saznaje, Bundalo danas nije bio nimalo prijatan ni prema stranačkim kolegama Stanivukoviću i Trivićevoj, koji smatraju da Pelješki most nema veze s interesom Republike Srpske.

Stanivuković i Trivićeva su javno saopštili da neće podržati stav da je Pelješki most interes Republike Srpske. Smatraju da je to interes pojedinaca, prije svega Dodika i Dragana Čovića.

(SB)

Loading..

Related Articles

Back to top button
Close
Close