Vijesti

Vlasnik firme radniku pred penziju darovao nov automobil: “Ništa mi nije rekao, samo mi je jednog jutra dao ključ”

Potez koji se rijetko viđa na ovim prostorima omogućio je šef Mario. Joško je, kaže, prvi radnik firme koji uskoro ide u penziju.

Vlasnik jedne trogirske građevniske firme poklonio je svom radniku novi automobil kao zahvalu za dugogodišnji rad. Iako su nerado stali pred kameru, ponosni su jedan na drugoga i na dugogodišnji odnos. A vlasnik najavljuje – dijelit će još nagrada.

Potpuno novi automobil Joško je dobio na poklon. I to od svog šefa. Na gradilištu gdje broji sitno do mirovine – marljivi Joško o nagradi ne prestaje misliti.

– Iznenadio me jedno jutro, ništa mi nije rekao, dao mi ključ od auta, to je cijela filozofija. Prosto i gotovo. Ostao sam paf! I rekao sam sam ‘hvala’ i gotovo – ispričao je Joško Jakus, radnik firme iz Trogira.

Potez koji se rijetko viđa na ovim prostorima omogućio je šef Mario. Joško je, kaže, prvi radnik firme koji uskoro ide u penziju.

– On je 23 godine radnik firme. Prošao je sa mnom dobre i krizne situacije, predano je radio, lojalan je firmi bio 23 godine. Taj je čovjek zaslužio i više nego što sam poklonio – rekao je velikodušni šef tvrtke Mario Stojan.

Joško objašnjava da je poštovanje obostrano.

– Ja smatram da je to uzajamno. Kad i jedna i druga strana radi, sve može biti pozitivan rezultat – kaže Joško i dodaje da i on misli o svom šefu što i šef misli o njemu, da je predan. Kaže i da su mu supruga i djeca jedva povjerovali kad im je rekao da je od šefa dobio automobil. Mislili su da laže.

Related Articles

Back to top button
Close
Close