Vijesti

VUKANOVIĆ POTPUNO OGOLIO DODIKOVU VLAST: “Napravio je od Republike Srpske praznu ljušturu, a znate ko mu je iz inostranstva najviše pomogao…”

Aktuelna Vlast Srpske odrodila se od naroda, pohlepna je i puna je afera, naveo je poslanik SDS-a u Nаrodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, gostujući u emisiji “Puls” BN televizije.

Vukanović je jasan. Naveo je pet zamjerki upućenih na račun aktuelne vlasti u Republici Srpskoj:

“Vlast se odrodila od naroda – to je prva zamjerka. Druga je pohlepa. Broj tri je negativna selekcija. Četiri – zarobljeno pravosuđe. Sudije i tužioci su nenormalno plaćeni i izdali su svoju profesiju, narod i državu. Broj pet – najpogubnija je uloga stranaca.

Oni biraju korumpirane ljude i sprovode svoje zamisli. Vidite šta je Dodik uradio od Republike Srpske. Prodao je sve, ostala je još ‘Elektroprivreda’ i onda ostajemo prazna ljuštura. I svaki put kad mu dođe kriza, on dobija pomoć od MMF-a, i da mu nisu dali novac u kriznim trenucima, ne bi imao novca da finansira sve pljačke i kupovinu izbora”.

Vukanović je bio i dugogodišnji novinar. Sada, kao poslanik, smatra da je ipak teže biti čovjek pera, jer u zemlji u kojoj živimo novinari nisu dovoljno cijenjeni, nisu zaštićeni niti adekvatno plaćeni.

Vukanović smatra i da je Međunarodna zajednica u BiH licemjerna, ali da je još licemjernije ponašanje domaćih političara.

“Sramno je gledati kako se ulizuju, Milo Đukanović je satrao Srbe u Crnoj Gori, ovaj naš veliki Srbin – Dodik se ljubi sa Milom i sa Tačijem pa dođe ovdje i odgusla patriotske pjesme. To je lažni patriotizam.”

(SB)

Tagovi

Related Articles

Back to top button
Close
Close