VIP

300.000 EVRA ZA NEKRETNINE: Folkerka je za pet godina kupila DVA STANA, a živela je na ajvaru i hlebu

Jedna od najangažovanijih zvezda “Granda”.

Za manje od pet godina, koliko je na estradi, Aleksandra Mladenović uspela je da zaradi za dva stana u Beogradu, čija je ukupna vrednost više od 300.000 evra!

Jedna od najangažovanijih zvezda “Granda” je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom naselju Beograd na vodi dala 210.000 evra, o čemu je nerado govorila. Navodno je taj stan kupila na rate, kako je sama izjavila, s tim što ne planira u njemu da živi, već da ga izdaje.

– Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila – rekla je pevačica.

Inače, Mladenovićka je 2018. godine kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji, ispod sto hiljada. Aleksandra već skoro pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno peva i na privatnim proslavama, gde su ogromni bakšiši. Prema našim saznanjima, cena njenog honorara je oko 4.000 evra, s tim da od toga “Grand produkciji” daje polovinu. Mesečno je Aleksandra pre korone imala i više od 20 nastupa, što znači da prihoduje oko 40.000 evra, plus bakšiš.

U jednom od intervjua rekla je da se dosta namučila tokom takmičenja u “Zvezdama Granda” 2015. godine i da se dešavalo da nije imala šta da jede.

– Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam. Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara – izjavila je svojevremeno pevačica.

(SD)

Related Articles

Back to top button
Close
Close