VIP

KULIĆKE KONAČNO PROGOVORILE O PORODIČNOM NASILJU: Ovim su danas potresle čitav region! (VIDEO)

Opšti haos u Zadruzi!

Danas su se zadrugari okupili i razgovarali o neprijatnostima koje su imali sa novinarima. Miljana Kulić i Marija Kulić složile su se da je o njima mnogo puta izašla netačna informacija, što ih je veoma povredilo. Potom su ušle u žestok sukob sa novinarima Ivanom Gajićem i Markom Đedovićem.

Jedna od tema koja je potresla čitav region je tema porodičnog nasilja u domu Kulića. Marko Đedović, sinoć je ispričao da mu se Miljana poverila i navodno otkrila kakav vid nasilja je doživela od strane oca Siniše Kulića.

– Mene niko ne može da maltretira. Miljana ima 25 godina i možda joj je nekad bilo zanimljivo da se nešto napiše o njoj – odbrusila je Marija.

– Miljana, jesi li mi rekla da vas Siniša maltretira?! Klara dala izjavu!

– Sve što sam ti rekla je istina. Tata je terao nju, i onda sam se ja posvađala sa ocem i onda me je ona nagovorila da prijavim oca. Sve što si napisao je istina.

– Ja ne mogu da ti objasnim jer ti nećeš imati porodicu! Znaš šta je za Miljanu maltretiranje?! Kada dođe Siniša i kaže joj šta će joj tako kratka suknja i slično – odbrusila je Marija Marku.

Potom se u razgovor ubacila i Saška Karan koja je izjavila da se i njoj Miljana poverila, ali je Kulićeva ovo demantovala.

Pogledajte šta su još otkrili o porodičnom nasilju u domu Kulića:

SD

Tagovi

Related Articles

Back to top button
Close
Close