VIP

U VELIKOM HAOSU POSLE ZADRUGE: U sukobu i s majkom zbog Mine – Mensur ne krije velike probleme koji su nastali…

U haosu nakon Zadruge…

Mensur Ajdarpašić se sinoć i njegova devojka, sada zvanično Mina Vrbaški se od finalne večeri rijalitija ne odvajaju. Svi su znatiženo iščekivali kako će se njihova priča razvijati u spoljnom svetu i da li će Mensurova porodica prihvatiti Minu, s obzirom na njenu burnu prolost.

Ajdarpašić je otkrio kako je njegova porodica sada prihvalia Minu, s obzirom na sve okolnosti i izjave koje su se dešavale tokom trajanja “Zadruge 3”.

– Moj brat ima najnormalniju komunikaciju sa Minom, prihvatio ju je kao moju devojku – istakao je Mensur.

– Njegova majka i njegov brat nijednu izjavu nisu dali, to su bili profili neki, znamo i koji su – ubacila se Mina.

– Ja ću govoriti o tome. Predstavljali su se ti profili u ime njihovo, oni tvrde da neke stvari nikad nisu izgovarali, imam i prepiske ljudi koji su se tako predstavljali, to bi bilo to. Majka me je kritikovala i zbog ponašanja prema Mini, rekla je: “Sine, kako bi se ti osećao da je neko prema meni tako?” – dodao je Ajdarpašić.

View this post on Instagram

🤤 @gagisa

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Jul 11, 2020 at 2:59pm PDT

 

Mensur je pričao i haotičnim scenama koje su i on i Mina pravili, a osvrnuo se i na svoje agresivno ponašanje, zbog kojeg je ostao bez honorara zbog svih kazni koje je pokupio.

View this post on Instagram

😍😍🥶@mennsssur ~ #mood #🔥🔥🔥 #instagram #fan #zadruga

A post shared by M&M (@mensur_mina_) on Jul 14, 2020 at 1:16pm PDT

– Od mene ne mogu da se očekuju samo svađe, meni je život uvek bio prelep napolju i dobar. Težak da… Ali takav je proces, svašta se tu nešto dešava. Bio sam nesnađen, ušao sam tu po prvi put, neke stvari bih promenio, imam ja svoje manire, znam i te kako da se ponašam.

Znaju me ljudi, znaju da li sam se ikad ja posvađao sa nekim… Ja imam takmičarski duh u sebi i imam grub stav kad neko krene na mene, stanem u odbranu samog sebe. Sama moja pojava i govor deluju grubo kad ja stanem na televiziju. To mnogo gore izgleda na televiziji.

Naravno da nije opravdano. Svako iz Bara može da potvrdi kakav sam i šta sam. Imam svoj mir, treniram, trčim… Dosta se kajem i što sam izgubio honorare, na nuli sam. Ali bitno je da sam zdrav i živ – rekao je Mensur.

Mensur je pričao i o tome da li će upoznati Minu sa porodicom.

View this post on Instagram

❤❤😻

A post shared by @ mennsssur_fanpage on Jul 12, 2020 at 6:59pm PDT

– Dolazi u obzir to, videću, brat će sigurno da je upozna, a sad majka… – izjavio je Mensur.

Međutim, ovo nam je zaparalo uši, s obizrom na to da je Mensur u “Zadruzi 3” pričao da njegov brat Ardijan poznaje Minu, pa čak i da su imali nešto kada su bili mlađi.

– Da, pričao sam to, ali tu je došlo do nesporazuma. Možda sam ja pogrešio, možda on, možda ona – rekao je Ajdarpašić.

Mensur ovih dana trpi mnogo kritika od strane svojih fanova i sve to zbog pomirenja sa Minom. Ajdarpašić se obratio svojoj podršci ovim putem.

Zamoliću ih još jednom ovim putem. Znam da mi zlo ne misle. Moraju da shvate, ako je neko pored mene i sve je pod kontrolom… To što je bilo, ostavljamo iza nas.

Ne živimo život unazad. Ja se nisam odrekao svoje porodice, ja se vraćam u Crnu Goru kad mi prođu ove obaveze. Spustite malo tenzije i loptu… Tu vezu sa Minom mi uglavnom zameraju – otkrio je Mensur.

SD

Related Articles

Back to top button
Close
Close