VIP

“ŽAO MI JE ŠTO SE TAKO ZAVRŠILO”: Luna iskreno o RAZVODU Anabele i Andreja! Ovo je najbitnije!

Posle sedam godina ljubavi, pevačica Anabela Atijas i sarajevski biznismen Andrej Atijas zvanično su stavili tačku na svoj brak. Anabela se oglasila priznala da sa bivšim ne živi već duže vreme, ali da su ostali u odličnim odnosima zbog ćerkice Blankice.

Pevačica i pobednica druge “Zadruge” Luna Đogani, Anabelina ćerka, je istakla da joj je neizmerno žao što je njena majka okončala brak s Atijasom, o kojem ima najlepše mišljenje, ali da Anabelinu odluku podržava budući da joj je najbitnija njena sreća.

– Žao mi je što se tako završilo, verovala sam da će ovo biti večno, ali život je čudo i nikada ne znamo šta nas sutra čeka. Uvek treba da biramo ono što je najbolje za nas. Andreja sam zavolela jako i postao je član moje porodice. Drago mi je da su se razišli kao normalni ljudi i ostali u dobrim odnosima. Podario mi je jednu predivno stvorenje – Blankicu, i to će uvek da nas spaja. Mama ima mene zauvek i u svakom trenutku sam pored nje. Svaku njenu odluku poštujem i podržavam i želim samo da bude srećna. Želim da je gledam nasmejanu svaki dan, zato sto je to zaslužila – priznala je Luna, koja je prethodnih dana boravila u Severnoj Makedoniji gde je Anabela skenula misli s pogrešnih stvari i maksimalno podržala Lunu, koja je održala svoje prve nastup.

– Prija joj ovo što je sa mnom i što nema vremena da razmišlja o nekim stvarima. Nas dve smo srodne duše i šta god da se sutra desi, nas ništa ne može da poremeti – poručila je Đoganijeva.

SD

Tagovi
Loading..

Related Articles

Back to top button
Close
Close